Sisältö (Twitter-tehtävän osa 4)

twitter 1
Kuvakaappaus näyttää tilanteen 4.10. Tilin avaamisesta on neljä viikkoa.

Sisällön tuottaminen tuottaa ongelmia. Tuntuu siltä, ettei minulla ole mitään mielenkiintoista sanottavaa, joten päätän jakaa kuvia siitä, mitä teen arjessa ja viikonloppuisin ruokaan ja viiniin liittyen. Tarinamuotoinen informaatio voi joskus olla mielenkiintoisempaa kuin faktojen ja uutisten jakaminen ja se voi herättää muissa reaktioita.
Jos aion jatkaa Twitterin käyttöä vielä projektin jälkeen, twiittien sisältöä pitää miettiä etukäteen tarkemmin ja kohdistaa paremmin. Silloin kun aihe on kiinnostava, päivityksiä kyllä jaksaa tehdä, mutta ne saattavat jäädä tyhjänpäiväisiksi.

coffee

Saan yllättäen viestin Ranskasta. BleuVins on viinimatkailuun erikoistunut matkatoimisto, joka toimii Loiren laaksossa. Vaihdamme muutaman viestin ja huomaan, että minulla on nyt ainakin yksi mielenkiintoinen kontakti.
Tutustun myös Twitterin salaisuuksiin, joista en aiemmin tiennyt. Jotkut twiittaavat tervehtiäkseen ja kiittääkseen uusia seuraajia, josta tulee ilmoitus. #FF eli Follow Friday sitä vastoin on tapa, jolla ilmoitetaan mahdollisista kiinnostavista seurattavista.

viimenen
Kuvakaappaus 9.10.

Yhteenvetoa siitä, mitä tehtävästä opin:
– kannattaa tutustua Twitterin käyttäjille suunnattuihin ohjeisiin, joita löytyy helposti googlaamalla, kannattaa tutustua etukäteen etikettiin, sekä käsitteisiin ja ilmiöihin, joihin Twitterissä törmää
– kannattaa suunnitella tarkasti etukäteen, minkätyyppisen profiilin haluaa luoda, minkätyyppisiin seuraajiin ja seurattaviin haluaa panostaa ja käyttää aikaansa, koska aikaa tulee kulumaan ainakin alussa melko paljon
– päivitysten sisältöön ja sävyyn kannattaa panostaa
– jos haluaa keskustelua, kannattaa suosia suoraa yhteydenottoa

Teksti: Päivi Kettunen
Kuvat WineCasual Twitter-tililtä

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s